5% korting bij aankoop van zes of meer flessen
5% korting bij aankoop van zes of meer flessen
Winkelwagen 0

Retourbeleid

Een bestelling retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Een retourzending wordt alleen geaccepteerd, in de originele verpakking en wanneer de etiketten en de sluitingen van de wijn onbeschadigd zijn.

Stuur een email aan info@fynwyn.nl onder vermelding van ‘retourzending’, waarin wordt aangegeven om welke bestelling het gaat.

Het product kan worden geretourneerd in de originele Mischa Estate doos aan: Fyn Wyn, Handelsweg 39-20, 1181 ZA, Amstelveen. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.
De retourzending bij ons afleveren kan ook, houd er dan echter rekening mee dat wij geen winkel zijn en er dus van tevoren een afspraak gemaakt moet worden zodat we de zending in ontvangst kunnen nemen. Stuur hiervoor een email naar info@fynwyn.nl.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zal dit per mail bevestigd worden. Wanneer de retour voldoet aan de hierboven beschreven voorwaarden, zullen de kosten binnen 5 dagen teruggestort worden op de rekening welke is gebruikt voor het plaatsen van de bestelling.

Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.
Nederlands nl