5% korting bij aankoop van zes of meer flessen
5% korting bij aankoop van zes of meer flessen
Winkelwagen 0

Fyn Wyn liefhebbers

Over Fyn Wyn
Welkom op de website van Fyn Wyn, Zuid-Afrikaans voor Uitstekende Wijn. Opgestart door drie gepassioneerde wijnliefhebbers.

Wijnen van topkwaliteit, zonder concessies ontwikkeld door Mischa Estate. De wijnen van Mischa Estate worden in kleine oplages gemaakt en alles wordt met de hand gedaan. Het resultaat; de hoogste kwaliteit wijnen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Wij willen deze wijn graag met u delen, u laten proeven waarom wij zo van deze fyn wyn houden.

Over Mischa Estate
Mischa Wine Estate ligt in de vallei van Wellington, Western Cape, Zuid-Afrika. In de jaren ’50 is het landgoed aangekocht door John Barns Sr. Het was met name het schitterende uitzicht op de Tafelberg én de kustlijn waardoor Barns en zijn vrouw besloten zich hier te vestigen.
Sinds het landgoed is overgenomen door John Barns Jr. is Mischa Estate één van Zuid-Afrika's grootste en meest respectabele producenten van wijnstokken. Een aantal van de beste ranken wordt door Mischa Estate zelf verbouwd voor de productie van de Mischa Estate wijnen. Door de unieke ligging van de Estate zijn de wijnranken onderhevig aan een prettige zeebries, waardoor unieke en onderscheidende wijnen ontstaan.
Over de jaren heen is Mischa Wine Estate uitgegroeid tot een boutique wijnhuis waar wijnen van topkwaliteit worden geproduceerd. Voor meer informatie over Mischa Estate, ga naar: www.mischaestate.com

De wijnen
Van de speciale wijnen van Mischa Estate worden slechts kleine oplages geproduceerd. Hierdoor varieert ons aanbod regelmatig en zijn de meeste wijnen beperkt beschikbaar.

Nederlands nl